Bedat & Co – rafinament la genul feminin

În continuarea tradiției moștenite de la Simone Bédat, Bedat & Co rămâne o marcă de ceasuri dedicate în exclusivitate femeilor, cu accente de lux din care nu lipsesc diamantele și mecanismele de calitate.

Colecția 2013 a celor de la Bedat & Co include câteva modele cu design simplu, direct, comfortabil, practic și elegant – adică aceleași caracteristici care au ghidat filosofia mărcii de-a lungul întregii sale existențe.

Apărută în urmă cu aproximativ un deceniu, seria N°8 revine anul acesta cu un design mai ergonomic și mai rafinat, având o carcasă sub formă de pernă și câteva versiuni distincte. Pe de o parte modelul 838 are un design încrustat cu diamante de diverse forme și dimensiuni, completat de un cadran din perlă. Modelul 888 este la rândul lui mai generos ca dimensiuni (43mm diametru) și are un mecanism automatic vizibil prin intermediul unui capac transparent. Ambele modele poartă pe oscilatorul mecanismului însemenele Bedat & Co realizate din aur negru.

Bedat & Co no.3

Păstrând aceleași repere stilistice, colecția N°3 are în componență modele ca 325, un model cu formă alungită și un diamant în dreptul orei 6, care în ciuda dimensiunii destul de mari (50mm) arată foarte bine pe o încheietură fină de damă, și 327, un model plin de senzualitate cu o carcasă presărată cu pietre prețioase, o brățară tip Trifari prinsă la ambele capete cu un diamant și un mecanism cu remontaj manual la interior.

Bedat & Co

Arata mai multe