Backes & Strauss Victoria Blue Heart

Traficul de ființe umane este un fenomen îngrijorător al zilelor noastre, fiecare țară din lume fiind afectată de acest flagel fie că este vorba de originea, tranzitul sau destinația persoanelor traficate.

În sprijinul luptei împotriva traficului de carne vie, Backes & Strauss a realizat un ceas special pentru United Nations Blue Heart Campaign against Human Trafficking, organizația care se ocupă la nivel mondial cu prevenirea și combaterea acestui flagel.

backes-_-strauss-victoria-blue-heart

Victoria Blue Heart este un model inspirat din colecțiile de bijuterii Backes & Strauss din secolul al XIX-lea, perioadă cunoscută în istorie ca epoca victoriană.
Ca orice produs ce face parte haute joaillerie, acest ceas este în primul rând o bijuterie cu o carcasă din aur alb de 18k, cu 191 de diamante (1,68ct) și 25 de safire albastre (0,275ct) sub formă de inimă.

Dealtfel întreg cadranul din sidef este înconjurat de un motiv floral cu petale simbolizând inima. Cureaua este din satin alb, cu o cataramă tot sub formă de inimă realizată din aur alb și decorată cu alte 24 de diamante.

Arata mai multe