Angular Momentum ZIRCONIUM

Specialiști în producerea de ceasuri de mână manufacturate, cu finisaje de lux, incluzînd tehnologii și meșteșuguri tradiționale, elvețienii de la Angular Momentum & Manu Propria impresionează din nou prin prezentarea unui ceas din zirconiu.

Zirconiul este un element chimic care are o afinitate mare față de oxigen, rezultînd în formarea la suprafață a unei pelicule de oxid foarte rezistentă la coroziunea cu majoritatea acizilor. Fiind în plus foarte rezistent la căldură, zirconiul este utilizat în diverse aplicații din industria nucleară sau cea chimică, de exemplu la fabricarea de valve, pompe, țevi sau cazane. Pentru că este biocompatibil și ne-toxic, zirconiul se folosește și în industria medicamentelor. Duritatea sa este ușor sub cea a oțelului inoxidabil iar prin procesul de galvanizare poate fi colorat în orice nuanță.

Angular Momentum ZIRCONIUM este fabricat din Zirconiu 702 și funcționează cu un mecanism de calibru FHF 96. Ceasul are o culoare gri-lucios, cadran cu indici din cifre arabe și arătătoare din oțel albastru. Carcasa are 38mm în diametru și 9mm înălțime, cu o greutate peste ceasurile obișnuite din oțel.

 

Arata mai multe