Angular Momentum pregătește anul șarpelui

Pentru că se apropie anul șarpelui după calendarul tradițional chinezesc, vom asista probabil la lansarea unui număr din ce în ce mai mare de ceasuri dedicate acestui moment. După ce am văzut cum s-a pregătit Vacheron Constantin în acest sens, un alt nume important din lumea orologeră anunță un model special pentru anul șarpelui –  Angular Momentum și Manu Propria.

Modelul Year of the Snake de la Angular Momentum vine ca parte a unei serii de ceasuri inspirate din viața sălbatică, în care au mai fost lansate până acum piese având pe cadran un cal sau un tigru – întâmplător sau nu și aceste animale având drept corespondent o zodie în calendarul chinezesc.

Realizat în două versiuni – Blue Snake și Green SnakeAngular Momentum Year of the Snake are o carcasă rotundă din aur alb și o curea albă din piele. Modelul de culoare albastră are luneta decorată cu un inel din safire și o fereastră pentru dată situată în partea de sus, în timp ce modelul verde este decorat cu un șirag din pietre de jad și are fereastra pentru dată în partea de jos.

Arata mai multe