Alpina Extreme Diver Chronograph AUTO

În continuarea programului său de cucerire a adâncurilor, Alpina a prezentat recent modelul Extreme Diver Chronographe, un ceas cu mecanism automatic și un excelent raport calitate/preț (aprox 2400 euro).

Așa cum sugerează și numele acest model este conceput să reziste în condiții extreme de mediu, oferind toate funcțiile necesare unui scafandru chiar și la 300m sub apă.

Alpina Extreme Diver Chronographe

Carcasa lui Alpina Extreme Diver Chronograph măsoară 44mm în diametru, iar bezelul placat PVD cu negru este rotativ unidirecțional. Pentru o mai bună vizibilitate sub apă, cadranul oferă un maxim de contrast prin indicii albi dotați cu Superluminova, plasați peste un fundal negru.

Mecanismul automatic AL-725 (46h rezervă de energie) poate fi văzut prin intermediul unui capac transparent, lucru mai puțin obișnuit pentru un ceas a cărei principală destinație este scufundarea sub apă.

Alpina Extreme Diver Chronographe

Alpina Extreme Diver Chronograph se prinde la mână cu o curea de cauciuc, existând și posibilitatea atașării unei brățări metalice pentru atunci când este purtat în oraș sau în alte ocazii în care eleganța este mai importantă decât caracterul sportiv.

Alpina Extreme Diver Chronographe

Arata mai multe